Tuzlukçu Şehit Birol Dağlı Çok Programlı Anadolu Lisesi

WEB https://tuzlukcucpl.meb.k12.tr
Adres : Atatürk Cad. No 39 42290 TUZLUKÇU / KONYA
VİZYON : Teknolojik ve Çağdaş gelişim değişikliklerini yakından izleyen, mevcut durumuna göre kendini sürekli geliştiren, fırsat eşitliğine inanan, araştıran ve öğreten, bütün kademeleri ile tek vücut olan biz olma felsefesine inanmış, milletimizin gurur kaynağı olan bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda çağın getirdiği yeniliklere açık olan, geleceğe güvenle bakan, milli ve manevi değerlere önem veren, kaliteli bir eğitim için gerekli personel ve teknolojik donanıma sahip yenilikçi, azimli, kararlı, üretken, paylaşan, realist nesillerin yetişmesine öncülük eden kurum olmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :ÖRGÜN ÖĞRETİM
Saatler : 08:40 15:45
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : AKŞEHİR den Tuzlukçu´ya karşılıklı belli saatlerde minibüsler ile ulaşım bulunmaktadır. Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla da ulaşım sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri : Tuzlukçu İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Tuzlukçu ilçe merkezindedir. Akşehir ilçesine 30 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :